Catering
Zupy:
- Rosół z makaronem – 20 zł/l
- Żurek – 30 zł/l
- Krem z pomidorów z kluseczkami – 25 zł/l
- Barszcz czerwony czysty – 15 zł/l
- Bogracz (gulasz wp. z warzywami) – 30 zł/l
- Strogonow – 35 zł/l
Dania na ciepło:
- Kaczka pieczona w całości (waga kaczki przed pieczenie ponad 2 kg) – 75 zł/szt. ( kapusta czerwona 25 zł/kg)
- Kotlet de volaille z masełkiem i pietruszką (120g/szt.) – 10 zł/szt.
- Polędwiczki wp. w sosie grzybowo-śmietanowym – 70 zł/kg
- Zrazy wołowe w sosie własnym (100g/szt.) – 12 zł/szt. (cena z sosem)
- Roladki wp. z kapustą czerwoną marynowaną w sosie własnym (100g/szt.) – 10 zł/szt. (cena z sosem)
- Gołąbki w sosie pomidorowym – 35 zł/kg
- Rolada z karkówki z borowikami w sosie własnym (100g/szt.) – 12 zł/szt. (cena z sosem)
- Golonka pieczona w piwie – 45 zł/kg (waga 1 sztuki 300-400g)
Sałatki
- Sałatka Grecka (sałata lodowa,pomidorki koktajlowe,oliwki,feta) – 40 zł/kg
- Sałatka Cezar (kurczak grillowany,sałata lodowa,grzanki,oliwa z oliwek) – 40 zł/kg
- Sałatka jarzynowa tradycyjna – 25 zł/kg
- Sałatka śledziowa z buraczkami – 30 zł/kg
- Sałatka krabowa – 25 zł/kg
Zakąski zimne:
- Roladki z kaczki faszerowane wątróbką i żurawiną 60g – 7 zł/szt.
- Roladki drobiowe z farszem warzywno jajecznym 60g – 6 zł/szt.
- Roladki z polędwicy wp. z borowikami 60g – 7 zł/szt.
- Schab ze śliwką lub morelą 70g – 7 zł/szt.
- Tymbaliki drobiowe 70g – 6 zł/szt.
- Tortilla z grillowanym kurczakiem, warzywami z sosem koktajlowym lub czosnkowym – 5 zł/szt.
- Tatar z łososia na chlebku swojskim – 5 zł/szt.
- Roladki łososiowe z mandarynką 60g – 7 zł/szt.
- Rolada szpinakowa z łososiem wędzonym 60g – 8 zł/szt.
- Pstrąg w galarecie 70g – 9 zł/szt.
- Paszteciki z mięsem lub kapustą i grzybami – 28 zł/kg
- Pierogi z mięsem – 28 zł/kg
- Pierogi z kapustą i grzybami – 28 zł/kg
Polecamy:
Szynka wędzona na ciepło (z własnej wędzarni) – 40 zł/kg
Możliwość dowozu dań gorących na umówioną godzinę (bez konieczności odgrzewania) lub odbiór osobisty.